Kinderfeestje, verjaardag, origineel toetje voor die vrienden die komen eten, of gewoon lekker op de bank en zin in wat lekkers? Dat kunnen wij gemakkelijk voor je regelen, op het gebied van zoetigheid in ieder geval! Wij verkopen namelijk onze huisgemaakte Brownies voor €1,75 per stuk (minimaal 6 stuks, maximaal… je zegt het maar!). Ook kunnen wij voorzien in heerlijke taarten, cupcakes, muffins en cake. Alles is bij ons huisgemaakt en wordt thuis bezorgd. Ook bestaat de mogelijkheid om onze Brownies af te halen bij onze partner Beleg van Breda.

Hou je aan het einde van je feestje wat over? De meeste van onze zoetigheden worden tot moment van bezorging gekoeld en kunnen dus ook in de koelkast een paar dagen bewaard worden. De Brownies kunt u zelfs per stuk of per stuk van 300 gram ingevroren aangeleverd krijgen zodat je altijd zelf kunt bepalen wanneer je zin hebt in zo’n heerlijk stukje zoetigheid. Onze ervaring leert dat wanneer je de Brownies uit de vriezer haalt ze na ongeveer een uurtje de optimale temperatuur hebben om gegeten te worden.

Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie over onze heerlijke zoetigheden en wat wij daarmee voor jou kunnen betekenen!