Zo! Dat ging eigenlijk best snel… Picknick Breda bestaat 5 jaar!

Ineens is het dan 2019 en staat de lente weer voor de deur! Iedereen wordt er stiekem toch wel een beetje vrolijk van? Het lekkere zonnetje, de aangename temperaturen, de spelende kinderen buiten, korte broeken, rokjesdagen, gezicht in de zon en lekker chillen in het Valkenbergpark… en dan zijn dit nog maar een paar mooie voorbeelden!

Wij hopen dat iedereen er weer klaar voor is om te genieten van al dat mooie weer en de gezellige momenten die het met zich mee brengt. Natuurlijk kan een lekkere picknick daar niet bij ontbreken. Of je al het lekkers nu zelf meeneemt of bij ons besteld; laat het smaken, geniet er van met vrienden en familie en laat elkaar op dat soort momenten even weten hoeveel je precies om elkaar geeft! Daar zijn wij namelijk groot voorstander van en dat prediken we dan ook al 5 jaar in onze goed gevulde manden! Want uiteindelijk draait het toch allemaal om samen momenten te creëren die je bij blijven voor de rest van het leven. Van die momenten waar je over 10 jaar nog met elkaar over kan lachen en nagenieten.

5 jaar Picknick Breda, 5 jaar creëren wij al gezellige momenten voor vele vrijgezellenfeesten, familiedagen, verjaardagen maar ook voor die man die zijn lieve vrouw eens even letterlijk in het zonnetje wil zetten. Wij proberen er altijd voor iedereen wat lekkers van te maken en daar gaan we ook dit jaar gewoon mee verder! Dus, op naar een zonnige lente, een heerlijk warme zomer en laten we allemaal hopen op een zo lang mogelijke nazomer! Op naar een geweldig 2019 en vele mooie dagen waarop we allemaal lekker kunnen gaan picknicken in het mooie Breda!