Hoe werkt het?

Ben je een uniek vrijgezellenfeest of een dagje weg met het gezin of familie aan het plannen? Of zit je te bedenken hoe jij dat lieve vriend(innet)je eens bijzonder kunt verrassen? Of heb je gewoon zin in een middagje ontspannen op een kleedje in het park, gezellig met vriend(inn)en in het voorjaarszonnetje? Wij hebben voor elke gelegenheid een picknickmand of onze catering op maat.

Om het bourgondische gevoel van picknicken optimaal te ervaren, horen een picknickkleed, borden, bestek en de mand natuurlijk tot het complete pakket. De picknickmanden en toebehoren kunnen worden afgehaald bij onze partner Beleg van Breda aan Generaal Maczekstraat 4 te Breda. Hier kunnen de manden ook weer ingeleverd worden. Ook bestaat de mogelijkheid om de manden op locatie te laten bezorgen. Dit doen ik waar mogelijk met een bakfiets en anders kom ik met de auto langs.

Op onze homepage vind je de picknickmanden zoals wij deze aanbieden. In onze winkel vind je de overige producten en mogelijkheden die wij bieden. Vanuit de winkel kun je dus ook meteen je bestelling plaatsen. Geef hierbij duidelijk de hoeveelheid van alles wat je wilt bestellen aan. Nadat de gegevens ingevuld zijn kun je de bestelling ‘afrekenen’. Hierna zal ik contact met je opnemen om jouw bestelling even helemaal door te spreken, eventueel de datum en tijd van de picknick vast te leggen en waar nodig de bestelling op maat aan te passen. Hierna gaan we pas over tot betaling en kan er daarna heerlijk genoten worden van al het lekkers dat Picknick Breda te bieden heeft! 

Interesse in een offerte voor catering voor een speciale gelegenheid? Vul dan het contactformulier in met jouw gegevens en wensen. Hierna word je gebeld door mij gebeld en spreken we alles door om het zo perfect mogelijk te maken!