Helaas raakt het Corona-virus veel sectoren, zo niet alle sectoren enorm hard! Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we niet af en toe van het komende lekkere weer kunnen gaan genieten!

Op korte termijn is picknicken in een gezellig druk park niet echt verstandig natuurlijk en dat gaan wij dan ook niet aanmoedigen! Wat wel kan is een gezellige thuispicknick! Dit kun je natuurlijk prima zelf regelen, leuk (speel)kleed op de grond, samen lekkere hapjes maken, wat koude drankjes en eventueel een leuk spelletje erbij en je kunt gezellig met z’n twee├źn of als gezinnetje picknicken in je eigen tuin!

Mocht je nu geen zin hebben om in de keuken staan, heb je de juiste spullen er niet voor of wil je in deze rare tijden jouw partner of gezin verrassen met toch een gezellige picknick; LET US KNOW! Dan komen we langs met een goed gevulde picknickmand, een leuk en origineel picknickkleed en als je klaar bent met picknicken in de tuin of een ander ‘eigen’ plekje, komen wij het ook allemaal weer ophalen! Bel ons op 06-45044072 voor de mogelijkheden!

Verder blijft op dit moment het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven, zo min mogelijk contact met anderen te hebben en goed op je eigen gezondheid (en die van je kinderen) te letten; doe dit dan ook.

Stay Safe en laten we hopen dat deze crisis snel voorbij is zodat we allemaal weer lekker naar buiten kunnen! Samen genieten van het lekkere weer, elkaars gezelschap en natuurlijk onze heerlijke hapjes.

Enjoy your home-picknicks!