Hoe werkt het?

Ben je een uniek vrijgezellenfeest of een dagje weg met het gezin of familie aan het plannen? Of zit je te bedenken hoe jij dat lieve vriend(innet)je eens bijzonder kunt verrassen? Of heb je gewoon zin in een middagje ontspannen op een kleedje in het park, gezellig met vriend(inn)en in het voorjaarszonnetje? Wij hebben voor elke gelegenheid een picknickmand!

Op onze homepage vind je de picknickmanden zoals wij deze als voorbeeld aanbieden, maar mocht je de mand anders willen indelen, kunnen we altijd extra’s aan de mand toevoegen of zelfs de mand op maat vullen. Kijk voor meer opties bij ‘Extra’s’ om jouw picknickmand op maat samen te stellen; alles is mogelijk!

Om het bourgondische gevoel van picknicken optimaal te ervaren, horen een picknickkleed, borden, bestek en de mand natuurlijk tot het complete pakket. De picknickmanden en toebehoren kunnen worden afgehaald bij onze partner Beleg van Breda aan de haven in Breda. Hier kunnen de manden ook weer ingeleverd worden. Ook bestaat de mogelijkheid om de manden op locatie te laten bezorgen door middel van een bakfiets. Wij vragen een borg van € 50,- per bestelling, op deze manier blijft de prijs per persoon laag maar kunnen wij wel eventuele schades compenseren wanneer nodig. Maar hier gaan we natuurlijk niet van uit!

Interesse in een offerte voor een goed gevulde picknickmand voor die ene speciale middag? Vul dan het contactformulier in met jouw gegevens en wensen voor jouw gezellige picknick. Hierna word je gebeld door een medewerker van Picknick Breda en spreken we alles door om zo jouw picknickbeleving zo perfect mogelijk te maken! Dit contactformulier kun je natuurlijk ook gebruiken voor vragen over onze cateringservice en aanvragen hiervoor.